Picture Perfect: BROKEN


MORNING HAS
BROKEN

LIKE
THE FIRST MORNING…

Blackbird has spoken, like the first bird//Praise for the singing,// praise for the morning//Praise for the springing fresh from the word

The Rising Sun with the Maid

© Photo: Riihele. All rights reserved.

Mine is the sunlight, mine is the morning// Born of the one light// Eden saw play//
Praise with elation//praise every morning//God’s recreation of the new day *

This week I am taking the word BROKEN, using it this way as in the new morning that has begun. This photo was taken in the sticks of a place very, very early morn one summer at about 4am!

Keep so grand and safe. Da Paparazii Rii

* MORNING HAS BROKEN:
The lyrics are by the late Eleanor Farjeon – pronounced farr-jon – in 1931 to the melody, that is a Gaelic tune from the 19th Century.

Advertisements

2 Responses

 1. Hi mumma!

  Surffailin joutessani netissä, ja löysin sinun blogi-sivustot sattumalta! Tosi hienot sivut, ja tekijä itse on melkoinen mysteerileidi. Simon-herran kuvista ja Irlanti/Israel/Suomi -viittauksista kuitenkin päättelin, ettei tekijä voi olla kukaan muu kuin sinä! 😀 Kuinka voit, mitä kuuluu? (Yritin laittaa tämän sähköpostilla, mutta mysteerileidille ei mene viestit perille, tai sitten mulla on väärä osoite! Toivottavasti spottaat tämän täältäkin.)

  Istuskelen töissä ja lasken päiviä kesälomaan – ja Beckyn ja Antin häihin! Kuukausi vielä tehokasta peliaikaa jäljellä. Sain eilen mekkoni postissa, joka istuu hyvin! Olen yrittänyt Helenalta tiedustella, millaista ohjelmaa voisin sekä polttareihin että häävastaanotolle suunnitella, mutta Helin mukaan Becky ei oikein ohjelmaa tahdo. Tai ainakaan perinteiseen suomalaiseen tyyliin, vaan ennemminkin irlantilaiseen tyyliin, johon ei kuulema tanssia kummempia kuulu. Olenko oikeassa? Mutta pari pientä ohjelmanumeroa sinne häävastaanotolle voisi kuitenkin yleisön lämmittämiseksi tehdä.

  Milloin sinä olet muuten menossa Irlantiin? Minä lennän sinne maanantaina 7.7., jolloin ymmärtääkseni myös itse morsiuspari saapuu. Lukas saapuu sitten torstaina 10.7. Majoitusta me ei olla vielä varattu – luuletko että paikkoja vielä löytyy, vai pitäisikö ottaa teltta ja makuupussi mukaan? Hee hee 😉

  Voisin tehdä esimerkiksi sen diashown Beckyn elämästä ennen ja jälkeen Anttia, mutta siihen tarvitsisin sinun apua. Voisitko lähettää minulle kuvia, anekdootteja ja tarinoita sinun aarreaitan kätköistä? Niistä olisi kovasti apua pienen esitelmän tekemiseen, sillä itselläni ei ole tarpeeksi kuvia. Ja Antista ei juuri lainkaan!

  Kirjoittele kuulumisistasi kunhan joudat – odotan innolla!

  Halein,
  Johanna

 2. Hei Joey

  Hehe!! Aikamoinen salapoliisi olet!
  Laitan sulle postia tulemaan.

  ISO HALI

  Rii 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: